Принц Хари и Меган Маркъл доказаха многократно, че знаят как

...
Принц Хари и Меган Маркъл доказаха многократно, че знаят как
Коментари Харесай

Налива масло в огъня: Ето какво е казала Кейт за книгата на Хари

Принц Хари и Меган Маркъл потвърдиха неведнъж, че знаят по какъв начин да засилят напрежението в кралското семейство. И наподобява, че нямат никакво желание да преустановят провокациите към роднините си във Англия. Въпреки че старшите членове на семейството към този момент съумяват, най-малко видимо, да запазят хладнокръвие, даже принцесата на Уелс е решила да зачеркне имиджа си на благата, скромна Кейт и е споделила какво мисли за скандалните записки на Хари - " Резервен ". И да - съумя да долее масло в огъня. 

Херцогът на Съсекс обаче съществено е предизвикал брачната половинка на брат си, като показа обществено интимна детайлност от предишното за нея. Все отново, към този момент уточнихме, че принцът се е трансформирал в професионален дразнител на роднините си. Той разкри, че по случай сватбата на Кейт и Уилям през 2012 година, ѝ е подарил кожени бикини. За случая Хари описа преди няколко дни и оттогава принцесата на Уелс търпи иронични намеци в обществото за бельото си. И явно това е преляло чашата на търпението ѝ.

 Кейт Мидълтън

По време на един от последните публични си задължения в болница в Ливърпул, Кейт още веднъж трябваше да чуе подхвърляне от тълпата във връзка кожените бикини, само че както постоянно резервира ледено успокоение. Когато влезе при лекарите за полемика обаче, тя засегна тематиката за психическото здраве, като направи косвена отпратка към Хари и показа, че съгласно нея, от време на време консултациите с психолог не са задоволителни за разрешаване на проблемите при някои пациенти. А знаем, че херцогът на Съсекс е имал такива събеседвания с психолог в продължение на цели 7 години и явно не е съумял да се пребори с душевните си контузии. 

 Меган Маркъл, принц Хари

Така Кейт Мидълтън загатна, че Хари има потребност от цялостна терапия. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР