Принц Хари и Меган Маркъл бяха принудени да върнат подаръци

...
Принц Хари и Меган Маркъл бяха принудени да върнат подаръци
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл върнали подаръци на стойност 7 милиона лири на феновете си

Принц Хари и Меган Маркъл бяха принудени да върнат дарове на стойност повече от £7 милиона ($8,8 милиона) след обилната им женитба.

 

Херцогът и херцогинята на Съсекс подписаха брак на вълшебна гала в параклиса " Сейнт Джордж " в замъка Уиндзор през май 2018 година, на която участваха огромни звезди, измежду които Опра Уинфри и Дейвид Бекъм.

 

Младоженците желаеха дарения за няколко благотворителни организации вместо сватбени дарове, само че все пак бяха обсипани с дарове от почитатели и доброжелатели от целия свят.

 

Фенове на кралското семейство, които се стекоха в замъка Уиндзор, с цел да видят историческата женитба, даже донесоха дарове със себе си, само че не съумяха да ги предадат на щастливата двойка.

 

Кралският протокол диктува, че много от трогателните дарове, изпратени от почитатели по целия свят, трябваше да бъдат изпратени назад, защото заради съображения за сигурност Хари и Меган не можаха да ги запазят. На членовете на кралското семейство, каквито двойката беше до 2020 година, е неразрешено да одобряват каквито и да било дарове персонално от член на обществото.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР