Принц Хари и Меган Макъл са го закъсали здраво за

...
Принц Хари и Меган Макъл са го закъсали здраво за
Коментари Харесай

Хари и Меган със сериозни финансови проблеми

Принц Хари и Меган Макъл са го закъсали крепко за пари, носи последната мълва, пристигнала право топла, топла от Съединени американски щати.

Драмата около тях съществено се заплита и заради обстоятелството, че те се изнасят ненадейно от скъпото и първокласно имение, което населяват откогато се простиха с кралските си отговорности. Оказва се, че най-вероятно те са били принудени да го създадат.

В идващите редове обаче ще ви разкрием до каква просешка сопа се докарват херцозите на Съсекс и какви още финансови гадости ги спохождат, jenata.blitz.bg.

Двамата живееха в имение за 14 млн. $, което обаче още изнапред двойката не можеше да си разреши. Именно поради това те теглиха и ипотечен заем.

Harry and Meghan 'are hunting for new estate in Hope Ranch California'
— Daily Mail Online (@MailOnline)

Самата Маркъл разкрива, че имението още първоначално им допаднало доста, само че било в действителност доста скъпо. В резултат на любовта на изгората му към тъкмо този парцел, Хари взема решение да теgли заем и то ипотечен.

Самият размер на имението е величествен – 30 000 кв. метра с неповторим интериор. Общо жилището разполага с 9 спални, 16 бани, библиотека, две сауни, фитнес, зала с игрални автомати, домашно кино, детска площадка, веранда и открита столова.

Наистина подобен мащаб е изумителен и даже престолонаследникът – братът на принц Хари – принц Уилям и фамилията му не живеят по този начин първокласно.

Херцозите на Уелс, които неотдавна станаха милиардери, дружно с трите си деца, живеят във вилата Аделаида, която разполага единствено с 5 спални, кухня, столова, офис и механически пространства.

Само две години след покупката на красивото имение се постанова Меган и Хари да го изоставен. Официалната версия е, че къщата не обезпечава всички потребности на фамилията. Тази информация обаче бе опровергана от близки до фамилията.

Най-котираната причина, която е и доста разумна аргументация на случилото се, е че двамата не могат да си разрешат да изплатят ипотечния си дълг. Факт е, че с изключение на наследството на принцеса Даяна (което възлиза на 14 млн. долара) и два контракта с Нетфликс и Спотифай, двамата нямат източници на приходи.

До 2020 година всички финансови потребности – от извършване на покупки на облекла, до заплащане за храна, пътувания и личен състав, бяха поети от крал Чарлз III. Вече две години обаче той не влага в най-малкия си наследник, който бе ударен от действителността след абдикирането от кралските си отговорности.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР