Принц Хари бил забелязан да бърше очите си, когато се

...
Принц Хари бил забелязан да бърше очите си, когато се
Коментари Харесай

Разплака ли се принц Хари, когато се върна в Монтесито?

Принц Хари бил видян да бърше очите си, когато се прибирал в дома си в Монтесито след късата аудиенция в родината му Англия за платинения празник на баба му кралица Елизбает Втора, настояват осведомени. Това даде мотив за догатки, че е плакал.

Хари и Меган Маркъл не изглеждаха в положително въодушевление на летището в Санта Барбара, когато се върнаха в Калифорния, откакто бяха ледено посрещнати от брат му, принц Уилям, който дори не участва на първия рожден ден на племенницата си Лилибет, написа " Radar online ", цитира life.dir.bg.

Запознати подозират, че Хари страда от цялата тази ротация на живота му на напълно разнообразни градуси. Той към този момент е в графата " родственик втора линия ", откакто с Меган захвърлиха купите си и напуснаха кралското семейство, с цел да живеят в Съединени американски щати. А отхвърлянето на маслиновата клонка от Уилям, напълно го съкрушило. На Хари му липсва животът на кралска персона, означи и " Експрес ".

" Daily Mirror " оповестява, че експерти по четене на устни са разкрили по какъв начин Меган го утешава по време на благодарствената работа за Нейно Величество в катедралата " Сейнт Пол ", с думите: " Всичко ще бъде наред ".

Кралският специалист Ингрид Сюард описа, че подредбата на местата в " Сейнт Пол " е имала за цел да попречи на принц Хари и принц Уилям да се изправят лице в лице.

Ингрид сподели пред " Fabulous ": " Извинението беше, че херцозите на Съсекс към този момент не са публично членове на семейството и трябваше да заемат безусловно задните места ". От двореца не желали да има фотоси, които да разкрият някаква омраза сред братята. " На Хари му е мъчно да преглътне, че към този момент е " кралски член от втория ред ", споделя още тя.

Двойките бяха от противоположните страни в катедралата - до момента в който Кейт и Уилям седяха на първия ред с принц Чарлз и Камила, Хари и Меган бяха до братовчедките си принцеси Юджийн и Беатрис и съпрузите им Джак Бруксбанк и Едоардо Мапели Моци.

Кралският специалист Ричард Кей твърди, че подредбата на местата демонстрира " обществената действителност " на плъзгането на Хари надолу по кралския ред, и по този начин " същинските звезди на шоуто " били Чарлз, Уилям и Кейт.

Хари и Меган поканиха Уилям, Кейт и трите им деца да се причислят към тях за празненството за рождения ден на Лилибет във " Frogmore Cottage ", в Уиндзор, в събота в опит да оставят драмата зад тила си.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж обаче отхвърлиха.

Хари и Меган напуснаха Лондон, без да прекарат никакво независимо време с Уилям и брачната половинка му - нито пък децата им, Арчи и Лили, се видяха с братовчедите си, заяви " Page Six ".



В последна сметка същински звезди на този празник бяха по едно дете от всеки брат - Луи на Уилям с палавото си държание, и Лилибет, която за първи път демонстрираха пред аудитория и стана на една годинка. Жалко, че даже такава хубавица и огромният ѝ мотив, не съумяха да стопят леда сред братята.

Припомняме, че разривът в връзките настъпи след изявление пред Опра, което Хари и Меган дадоха преди две години и намекнаха, че в двореца има расизъм по отношение на нея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР