Принц Хари бил забелязан да бърше очите си, когато се

...
Принц Хари бил забелязан да бърше очите си, когато се
Коментари Харесай

Хари е забелязан да плаче на летището в САЩ, осъзнал, че вече е в графата роднина втора линия

Принц Хари бил видян да бърше очите си, когато се прибирал в дома си в Монтесито след късата аудиенция в родината му Англия за платинения празник на баба му кралица Елизбает Втора, настояват осведомени. Това даде мотив за догатки, че е плакал.

Хари и Меган Маркъл не изглеждаха в положително въодушевление на летището в Санта Барбара, когато се върнаха в Калифорния, откакто бяха ледено посрещнати от брат му, принц Уилям, който дори не участва на първия рожден ден на племенницата си Лилибет, написа " Radar online ".

Запознати подозират, че Хари страда от цялата тази ротация на живота му на напълно разнообразни градуси. Той към този момент е в графата " родственик втора линия ", откакто с Меган захвърлиха купите си и напуснаха кралското семейство, с цел да живеят в Съединени американски щати. А отхвърлянето на маслиновата клонка от Уилям, напълно го съкрушило. На Хари му липсва животът на кралска персона, означи и " Експрес ".

" Daily Mirror " оповестява, че експерти по четене на устни са разкрили по какъв начин Меган го утешава по време на благодарствената работа за Нейно Величество в катедралата " Сейнт Пол ", с думите: " Всичко ще бъде наред ".

Кралският специалист Ингрид Сюард описа, че подредбата на местата в " Сейнт Пол " е имала за цел да попречи на принц Хари и принц Уилям да се изправят лице в лице.

Ингрид сподели пред " Fabulous ": " Извинението беше, че херцозите на Съсекс към този момент не са публично членове на семейството и трябваше да заемат безусловно задните места ". От двореца не желали да има фотоси, които да разкрият някаква омраза сред братята.

" На Хари му е мъчно да преглътне, че към този момент е " кралски член от втория ред ", споделя още тя.

Източник Дир.бг
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР