Принц Хари би се радвал да се срещне“ с брат

...
Принц Хари би се радвал да се срещне“ с брат
Коментари Харесай

Daily Mail: Принц Хари се срещна с болния си баща, но така и не се видя с брат си

Принц Хари „ би се радвал да се срещне “ с брат си принц Уилям, само че вместо това трябваше да прекара нощта в лондонски хотел след 45-минутна среща с болния си от рак татко, крал Чарлз III, заяви английският таблоид Daily Mail, представен от неназован източник.

Изданието отбелязва, че Хари скоро ще се върне в Лос Анджелис при фамилията си. 

Everything about Prince Harry's UK trip from a family visit to irregular overnight stay
— Mirror Celeb (@MirrorCeleb)
Източникът на Daily Mail сподели, че среща сред Хари и принца на Уелс не е планувана, само че техният общ другар Марк Дайър, който е наставник на братята след гибелта на майка им Даяна, " може да се трансформира в мост сред тях " .

Според изданието Уилям остава фокусиран върху грижите за брачната половинка си Кейт, която се възвръща от коремна интервенция.

Припомняме, че кралят на Англия, 75-годишният Чарлз III, бе диагностициран с рак. Беше обявено, че болестта е намерено по време на лекуване за увеличена простата, само че не е рак на простатата.

Хари прелетя над осем хиляди километра от вкъщи си в Калифорния до Лондон, с цел да се срещне с болния си татко, но срещата е била къса.

Източници, близки до принц Хари, споделиха, че главната цел на пътуването му е била срещата с краля, само че в случай че се появи опция да се срещне с принца на Уелс, Хари с наслада би я приел, акцентира събеседникът на изданието.

Prince Harry returns to UK after King Charles’s cancer diagnosis
.
— Doris-Maria Heilmann (@111publishing)
Трансатлантическият полет на Хари " разсъни очаквания, че завръщането му във Англия ще бъде употребявано за лечение на рани   в връзките му с татко му и брат му " , написа Daily Mail.

Хари не е имал непосредствен контакт с татко си след гибелта на баба си, кралица Елизабет II, и съгласно известията не е имало контакт даже когато принцът чества 39-ия си рожден ден през септември 2023 година

През февруари 2024 година самият Чарлз III се обадил на сина си, когато научил за заболяването му. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР