Принц Филип оставя в наследство един пример за служба на

...
Принц Филип оставя в наследство един пример за служба на
Коментари Харесай

Посланик Марин Райков: Принц Филип оставя в наследство пример за служба на короната

Принц Филип оставя в завещание един образец за работа на страната си, на короната. Наследството му е обвързвано най-много с това, което оставя като образец, на човек, който без значение от огромните си заслуги, блестящата си военна кариера, се отхвърля от всичко, с цел да поддържа кралицата в метода, по който тя носи короната, а това е един извънредно впечатляващ метод, извънредно впечатляващ житейски път, който той е минал. Това сподели за bTV посланикът ни във Англия Марин Райков.

Има нещо, което не би трябвало да забравяме, че във Англия живеят над 180 000 българи и те не могат да не бъдат съпричастни към цялата горест на английското общество в този миг, добави той.

" Може да бъде открита българска призма въпреки и не директна – тя е обвързвана с това, че херцогът на Единбург е роден православен, той е кръстен православен и до 47-ма година, до преди да се венчае с Елизабет, продължава да бъде част от нашата черква, преди да бъде привързан към англиканската черква, той е от семейството Батенберг ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР