Принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи вече могат да

...
Принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи вече могат да
Коментари Харесай

Първа медийна изява за малките наследниците на Кралицата - slava.bg

Принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи към този момент могат да се похвалят и с първата си независима. Докато правнуците на кралица Елизабет постоянно се появяват на страниците на таблоиди и в обществените мрежи, то последното видео, споделено от двореца, бележи поява без техните родители принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Тримата наследници на трона се обърнаха особено към сър Дейвид Атънбъро и му зададоха няколко значими въпроса. По този метод децата се включиха в самодейност, която цели да се усили осведомеността за естествените проблеми. Атънбъро беше на особено посещаване в дома на Кейт и Уилям, където показа последния си документален филм на частна прожекция в задния двор на кралското семейство.

Тогава принц Джордж се снабди и със специфичен подарък, който обаче може да сътвори леко напрежение сред Англия и Малта. Именно 7-годишният принц беше първият, който зададе въпроса си към Атънбъро. Той попита кое ще бъде идващото животно, което ще изчезне от планетата. Изследователят не назова прецизен тип, заявявайки че се надява да няма подобен и животинският свят да не понижава.

И до момента в който Джордж изглеждаше извънредно самонадеян, то сестра му – принцеса Шарлот, сподели леки признаци на раздразнителност. Тя съобщи, че обича паяци и попита Атънбъро дали и той споделя тази нейна пристрастеност. „ Обожавам паяци. Много се веселя, че и ти ги харесваш. Мисля, че те са невероятни създания “, дава отговор сър Дейвид.

Накрая пристигна ред и на 2-годишния Луи, който попита кое е обичаното животно на откривателя. Отговорът – маймуни. “Те могат да скачат на всички места и не хапят. Забавни са и доста ги одобрявам “, добавя Атънбъро.

, споделено от двореца, бележи първия път, в който обществото чува гласовете на бъдещите наследници на трона.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР