Принц Чарлз назначи американската певицата Кейти Пери за посланик на

...
Принц Чарлз назначи американската певицата Кейти Пери за посланик на
Коментари Харесай

Принц Чарлз назначи Кейти Пери за посланик на британска организация срещу трафика на деца

Принц Чарлз назначи американската певицата Кейти Пери за дипломат на Британско-азиатския концерн в помощ на битката му с трафика на деца, оповестиха Ройтерс и Скай нюз.

Пери, която към този момент е дипломат на благосклонност на УНИЦЕФ, се е срещнала с английския престолонаследник на съвещание на сподвижници на тръста в Мумбай през ноември предходната година.



"Бях впечатлена от мощния им проект - от локални начинания до набиране на средства, които целят да бъде понижен на половина трафикът на деца - съобщи певицата. - Затова за мен е огромна чест да бъда дипломат на Фонда за отбрана на деца към Британско-азиатския концерн.

Новата роля на Кейти Пери беше оповестена на церемония вечеря в Лондонската банкетна къща, на която бяха оповестени също ограничения срещу трафика на деца и проекти за битка с детския труд. Освен принц Чарлз и брачната половинка му Камила на нея участваха английски министри и филатропи, добавя Българска телеграфна агенция.



Благотворителната организация е учредена от принца и британско-азиатски бизнес водачи през 2007 година за битка с бедността, неравенството и несправедливостта в Южна Азия. По нейни данни 5,8 милиона деца се експлоатират в Индия, като работният ден на доста от тях е 15 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР