Принц Ангел ще поеме тежката корона на баща си цар

...
Принц Ангел ще поеме тежката корона на баща си цар
Коментари Харесай

Принц Ангел поема короната на цар Киро

Принц Ангел ще поеме тежката " корона " на татко си цар Киро. Това споделиха близки до ромската фамилия, които през днешния ден изпратиха в последния му път Кирил Рашков, заяви Агенция " Монитор ". А на въпрос кой в този момент ще поеме тежката „ царска “. Дали Ангел ще да пожелае да се титулува „ цар “ след гибелта на татко си, не е ясно. „ Мешерето ще каже “, споделиха опечалените.

Под пороен дъжд се състоя погребението на самопровъзгласилия се за цар на ромите Кирил Рашков. Опелото бе в черквата на Централните гробища в Пловдив, където се намира и гробницата на семейството му. Там към този момент е заровен синът му Иван, отишъл си преди години млад от тежка болест. Злите езици приказват, че подземен имало цяла стая, оборудвана с всичко най-необходимо за отвъдния живот, като да вземем за пример тв приемник и холна мебел, заяви още " Монитор ".

За погребението на татко си от пандиза бе пусната щерка му Събка, която предходната година призна за трафик на 2 кила кокаин от Турция, пое напълно виновността и се снабди с присъда.

Площадчето пред самата църква пък се оказа затрупано с първокласни лимузини и джипове, множеството от които с непознати номера. „ От цялата страна пристигнаха хора да го изпратят в последния му път. Може да беше ненавиждан от мнозина поради случилото се в Катуница, само че той оказа помощ и на доста българи, в това число и на доста политици. А те се отхвърлиха от него след това “, разясниха близки на семейството.

Жена на цар Киро - Костадинка, с която са дружно над 50 години, понесла доста тежко загубата. Сълзи се леха и от очите на щерка му Събка.

Кирил Рашков умря от инфаркт в нощта на 2 април. След гибелта му хора от Катуница се уговаряха да вървят на погребението с плакатите „ Няма да забравим, няма да извиним “, само че такива не бяха видяни на Централните гробища под тепетата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР