Приносът на беше добър, много добър. Очевидно той ще става

...
Приносът на беше добър, много добър. Очевидно той ще става
Коментари Харесай

Клоп: Голът на Нунес беше черешката на тортата

" Приносът на беше добър, доста добър. Очевидно той ще става все по-добър с времето. Живеем в свят, в който всеки съди играчите прекомерно бързо. Това не е потребно за никой, само че се случва непрекъснато ", показа Клоп.

Jurgen Klopp on Darwin Núñez: "It’s going very well, but it’s a new club. Everything is new. Liverpool is a big club. Everything went pretty quick for Darwin in the last few years, his journey is an exciting one and he will make big steps with us. " (NBC)
— DaveOCKOP (@DaveOCKOP)
" В първите няколко мача бяхме надалеч от фитнес равнището, на което бяхме през днешния ден. Когато влизаше, ние му подавахме да гони всяка топка и след третата той беше отпаднал. Тогава хората съдеха първите му докосвания и такива неща. Безумно е, само че би трябвало да живеем с това. Той се оправи превъзходно. Бяхме търпеливи, знаем на какво е кадърен ", добави германецът.

" Знаем, че нападателите са специфична порода. Всеки има потребност от нещо положително. За тях това значи голове или присъединяване в отбелязването на гол. Мисля, че щеше да е добре и без да означи третия гол, тъй като след неговия удар с глава се стигна до дузпата. При предходната му опция, той се оправи чудесно, само че реагира брилянтно. Голът беше черешката на тортата, доста съм удовлетворен за за него. Видяхте на неговото лице и на съотборниците му какъв брой се радват момчетата за него, което е добър знак ", сподели още Клоп.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР