Примери за корупция колкото искаш, работата на правителството дава такава

...
Примери за корупция колкото искаш, работата на правителството дава такава
Коментари Харесай

Жельо Бойчев не даде конкретни примери за корупция при ГЕРБ

Примери за корупция колкото искаш, работата на държавното управление дава такава опция. Ще преценим най-подходящото време . Така аленият народен представител Жельо Желев разяснява тематиката със поръчката за подготвян избор на съмнение по отношение на третото държавно управление на Бойко Борисов, без да обели и дума за съответни нови образци под марката „ Кумгейт”.
Тепърва ще демонстрираме по какъв начин се ръководи страната и ще даваме образци. Сега образци за корупция и шуробаджанащина се събират и обработват в централата на партията , посочи Бойчев на настоятелните въпроси на Нова телевизия за съответни нови образци за нередности.
Жельо Бойчев посочи, че предстоят диалози в границите на самия парламент – както в парламентарната група на Българска социалистическа партия, по този начин и в търсене на поддръжка измежду другите партии.
Мога да дам безчет образци в противоположната посока, отвърна депутатът на Българска социалистическа партия за листата с " подправени вести " на Българска социалистическа партия, показан през вчерашния ден (29 октомври) от ГЕРБ. Попитан за изявление на сътрудника му Румен Гечев, че ще ни лишават европредседателството, Бойчев отговори с припомняния за неправилни публични поръчки за и около председателството .
Относно изявленията и изказванията за режим на тока, Бойчев се върна към ограничението на износа за ток през зимата на тази година. И мина в офанзива – какъв брой разработки и какъв брой задържани има за контрабанда? Правителството на ГЕРБ е доста надалеч от събираемостта на държавни управления на Българска социалистическа партия – събирали сме 6-6,2% от данък през 2007-2008 година, в този момент сме под 5%, съобщи националният представител, за който „ същото е и с ДДС-то”.
На въпрос по отношение на конгреса на Българска социалистическа партия и дали на него Корнелия Нинова получи жълт картон, Бойчев отвърна, че всеки един от признатите документи е признат без сериозна рецензия .
Каква опция сме взема решение българския народ. Тя и Цецка Цачева беше безалтернативна, само че в този момент Радев е президент. На българския жител му е писнало от корупционните схеми, които ГЕРБ въртят. Има други схеми, които занапред ще излизат, само че готвим избор на съмнение и не мога да ги разглася. Нашите вътрешно партийни проблеми са си наши, аз не се занимавам с техните, включи се и депутатът от Българска социалистическа партия Кирил Добрев пред bTV.
За три години тяхната управническа мощност се разпредели по този начин, че България е разграничена не феодални владения. Днес по политики, схващане, по философия ние сме радикално разнообразни субекти политически. Българска социалистическа партия няма късмет да взе участие в ръководството на страната, в случай че е втора политическа мощ, добави Добрев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР