Prime Kapital планира през следващите шест месеца обширно обновление на

...
Prime Kapital планира през следващите шест месеца обширно обновление на
Коментари Харесай

Prime Kapital инвестира €5 милиона в Galleria Стара Загора

Prime Kapital възнамерява през идващите шест месеца обстойно обновяване на Galleria Стара Загора. Молът бе добит от компанията през 2017 година.

" Обновяването на Galleria ще усили човекопотока в комерсиалния център, ще усъвършенства видимостта и ще способства за по-иновативния дизайн на обекта ", надяват се от компанията.

Модернизираните остъклени покриви, преустроените тавани, най-новите осветителни тела, новите подови облицовки и ремонтираните публични тоалетни са част от обширните работи, които са включени в обновяването.

Оптимизираният проект на етажите ще благоприятства за по-оптимален трафик в комерсиалния център. Създаването на спомагателни входове на партера ще понижи пешеходното разстояние от паркинга до комерсиалния център. С оглед обезпечаване на по-добри условия за паркиране и обозначения, ще бъде въведена цветна система за означаване и номериране на паркоместа.

Galleria Стара Загора ще продължи да предлага композиция от локални и интернационалните бреандове като: H&M, Stradivarius, Bershka, Pull and Bear, Lee Cooper, New Yorker, dm, LC Waikiki, Teodor, Pandora, и развлечения като: киноцентър " Cinema City ", Фитнес Атлетик, 8D кино, детски празненство център Galleria Тон Бонбон.
 Как българските молове станаха южноафрикански?
Как българските молове станаха южноафрикански?

Поредната покупка на фонд от далечната страна е " Парадайз Център "

Наред с всички изброени нагоре промени, ще бъде усъвършенствана и зоната за хранене ( " фуд корт " ): ще се сътвори огромна детска площадка, ще се усили броят на седящите места и ще се оферират най-хубавите заведения за хранене в новата отворена идея на централната зона.

Общата отдаваема повърхност (Gross Leasable Area, GLA) от 25 000 квадратни метра ще покрие цялостния микс от услуги, мода, електроника, кафенета, магазини за спортни дрехи и съвременен супермаркет Billa от 1000 квадратни метра.

Търговският център ще продължи сполучливо своята активност и ще бъде отворен за своите гости през целия интервал на обновяването.

Prime Capital има и Galleria Бургас дружно с MAS Real Estate.
 MAS Real Estate купува девет аутлет центъра в Румъния за €128 милиона
Собственикът на молове в Бургас и Стара Загора купува 9 аутлета в Румъния за €128 милиона

Сделката е била подписана в края на февруари
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР