Примата на родната естрада Лили Иванова продаде мезонета си във

...
Примата на родната естрада Лили Иванова продаде мезонета си във
Коментари Харесай

Лили Иванова разпродава апартаментите си

Примата на родната сцена Лили Иванова продаде мезонета си във Варна, сподели инспекция на вестника.

Жилището е с впечатляващата повърхност от 104 квадратни метра, а към него вървят в пакет и две паркоместа. Местоположението на парцела не е инцидентно - в местността Св. Никола. Мезонетът е на 4 и 5 етаж - терасовидни и подпокривни.

Най-вероятно при покупката певицата е платила в брой по време на договорката, каквото по принцип постоянно прави, съгласно близки до нея. Според тях Иванова не държи пари у дома, а след концертите си влага всичко в недвижимо имущество. В момента Иванова също продължава да радва хората с представянията си, а билетите й се разграбват за минути.

Имотът във Варна изпълнителката на " Без правила " е продала на двама заможни купувачи. Голяма част от припечеленото естрадната прима мъдро влага в покупка на парцели. Всички те са в топлокации, което подсигурява, че цената им единствено ще пораства на фона на нулевите лихви, давани от банките за влогове.

Преди тази договорка певицата се раздели и с жилище в София с повърхност от 163 квадратни метра в свръхлуксозна кооперация в квартал " Изгрев " в София. Шестетажното здание е покрай Ловния парк и метростанция, а певицата бе съседка на футболиста Димитър Бербатов.

Малко преди тази тя направи и друга договорка. С нея скъса една от последните си връзки с родния Кубрат. Според документите естрадната прима се разделя с гарсониера на ул. " Княз Борис I " в града. Маломерната панелка е ситуирана на метри от родната къща на Лили. Според осведомени след бутането на постройката от комунистическите управляващи фамилията на певицата е обезщетено с гарсониера. Впоследствие тя се озовава в сестрата на Лили, която го трансферира на щерка си, а племенницата, от своя страна, го подарява на Лили. Според хора от градчето задачата е със свои средства Иванова да го ремонтира, а родственици да го употребяват. Плановете в последна сметка не се осъществят и певицата го продава на малък търговец от града.

През 2009 година певицата продаде още един първокласен парцел - в столичния кв. " Кръстова вада " на метри от Южния парк и американското посолство. Това съгласно медийни изявления е и единственият апартамент, провокирал солидни паники за певицата. Като част от затворен комплекс за парцела всеки месец се дължи такса поддръжка, която включва разноски за чистачка, градинар, водопроводчик, асансьор, противопожарна сигурност и още куп действия, за които се заплаща премного.

Освен че влага парите си мъдро, Лили Иванова продължава да живее повече от 40 години на едно и също място, което обожава. Това е жилището й на столичната ул. " Оборище ". Там именитата певица се нанася при започване на 70-те като младоженка на Янчо Таков - сина на втория човек в страната по Татово време - Пеко Таков. След няколкогодишен брак двамата се развеждат и певицата е на път да бъде изгонена от брачна половинка си, само че свекърът демонстрира човещина и тя остава. Певицата не един път е споделяла пред другари, че може от всичко материално да се лиши, само че от този апартамент - в никакъв случай.

" Не знам за какво непрекъснато ми броят парите и какво имам. Сама съм си го изкарала и никой безплатно нищо не ми е дал ", безапелационна е Лили в отговор на думите, че има доста, а няма наследници. Според околните й певицата постоянно е взела участие в благотворителни акции, само че в никакъв случай не афиширала какъв брой и защо оказва помощ на страдащите. Неотдавна тя даже направи фондация на свое име, като по този метод ще поддържа изкуството и младите създатели, напомня " България Днес ".

В момента певицата продължава с турнето си, като на 25 ноември тя ще е в Търново, на 26 в Русе, на 28 във Варна, а на 15 и 16 декември ще пее в София в зала 1 на НДК.

Братя Аргирови: Лили е феномен във връзка с покупко-продажбите

" Случвало се е Лили да ни пита за нещо в региона на недвижимите парцели и тогава сме й казвали нашето мнение. Но би трябвало да отбележим, че тя и в тази област няма потребност от препоръки. Инвестициите, които е направила в парцели, просто ги адмирираме. Тя даже и на нас може да ни дава препоръки. Лили е феномен във връзка с покупко-продажбите, има усет и за пари, освен за песни ", споделя Светослав Аргиров, който дружно с брат си търгува с парцели.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР