Примата на българската естрада Лили Иванова, освен музикалния си талант,

...
Примата на българската естрада Лили Иванова, освен музикалния си талант,
Коментари Харесай

Лили Иванова продаде луксозен мезонет във Варна

Примата на българската сцена Лили Иванова, с изключение на музикалния си гений, има и извънреден финансов усет. Голяма част от извоюваните си средства естрадната звезда влага в покупка на парцели.

Последната договорка, която е направила Лили Иванова, е във Варна, където е продала собствен първокласен мезонет, написа " България Днес ".

Жилището е с повърхност от 104 квадратни метра, а към него вървят в пакет и две паркоместа. Местоположението на парцела също не е инцидентно - в местността Св. Никола.

Луксозният дом е продаден на двама заможни купувачи, като не е ясна точната сума, която е трябвало да платят на примата, само че поради високата цена на жилищата сега и местоположението, на която се намира жилището, цената не е била дребна.

Това надалеч не е първата имотна договорка на певицата за тази година. Лили Иванова неотдавна продаде жилище в столицата с повърхност от 163 квадратни метра в свръхлуксозна кооперация в квартал " Изгрев ". Малко преди този момент примата продаде и гарсониера на ул. " Княз Борис I " в София.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР