Примамливи оферти с неограничен алкохол, ущипци и плескавици теглят родните

...
Примамливи оферти с неограничен алкохол, ущипци и плескавици теглят родните
Коментари Харесай

Сърбите удрят по Банско с оферти за 8 декември, ущипци и алкохол на корем

Примамливи предложения с безграничен алкохол, ущипци и плескавици теглят родните студенти към прилежаща Сърбия за 8 декември. Банско е преместен от близкото до границата градче Лесковац, където предложенията са с към 100 лева по-ниски от офертите за зимните курортите в България.

Бюджетът на студентите най-често е в границите на към 300 лв. за празника, а хотелите по зимните ни курорти към този момент са на половина заети.

Изненадите идват от сръбска страна. От турагенциите разясняват, че за пръв път пускат предложения за Сърбия, само че те към този момент се радват на огромен интерес от страна на студентите, написа Монитор. Лесковац е определян като домът на сръбската скара, а локалните предложения включват още жива музика и алкохол на стомах на цени сред 120-199 лева В парите е включен превоз с рейс и 2 нощувки със закуски и вечери в хотел в градчето.

Цените в Банско варират от 79 до 159 лева за 2 нощувки със закуски и празнична вечеря в предложенията на една от най-често употребяваните туристическите организации. Уловката е, че тази цена е на човек, настанен в стая за трима или четирима. За да бъдат в двойна стая, студентите би трябвало да заплатят от горната страна 10-30 лева (в взаимозависимост от хотела), а празненствата в заведенията за хранене на хотелите завършват до 00:30. Транспортът до ски курорта не е включен.

Една трета от местата в хотелите към този момент са заети, а резервации за клубовете в града също не липсват. Срещу 45-50 лева се оферират и гривни, които обезпечават безвъзмезден вход в заведенията с реализатори, а на някои места и отстъпка за бутилки алкохол.

В Пампорово двойната стая при двама е 98 лева За четирима в едноспален апартамент цената може да падне до 85 лева на човек. В този курорт оферират и отстъпка за предприемчиви студенти. За доведена компания от над 25 души за уредника цената пада с 50%, а при група от над 50 студенти нощувката е безвъзмездна. Самото тържество се организира в заведенията за хранене на хотелите или в близки механи, изхранването е на блок маса, а по време на вечерите има включени 50 мл български алкохол.

Сходни са цените и на Боровец, като и там превозът не е включен. Тези, които ще се качат там с персоналните си коли би трябвало да подготвят сума за паркинг, защото 10 от 11-те са платени.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР