Приложението Titan Cash за мобилни плащания пуска нова функция, която

...
Приложението Titan Cash за мобилни плащания пуска нова функция, която
Коментари Харесай

Cash Арр пуска нова функция за получаване на заплати в Биткойн

Приложението Titan Cash за мобилни заплащания пуска нова функционалност, която ще разреши на потребителите да получават заплащания в Биткойн.

Говорейки на конференцията за Bitcoin 2022 в Маями, ръководителят на крипто продукта на Cash Арр Майлс Сутър споделя, че приложението за заплащания е пуснало своята функционалност, която разрешава на клиентите неотложно да обръщат своите директни депозити в най-големия крипто актив по пазарна капитализация гратис, написа

“За да създадем Биткойн по-приет, ​​ние започваме да вкарваме ‘Платено в Биткойн’, елементарен и изцяло безвъзмезден метод за автоматизирано вложение на заплатата в Биткойн…

Вече имаме забележителен брой клиенти, които получават повтарящи се заплати в приложението Cash.

С две докосвания те към този момент ще могат да избират % сред един и 100 [и] фиатът, преминаващ през АСН релсите, ще бъде трансфорат в красиви ВТС гратис.”

Сутър назова още две други функционалности, свързани с крипто, които Cash Арр ще пусне.

Първо, той загатва ‘Bitcoin Roundups’, който разрешава на потребителите със характерни дебитни карти, свързани с програмата, да закръглят заплащанията до най-близкия $ и да купуват ВТС с разликата.

“Bitcoin Roundups е елементарен и изцяло безвъзмезден метод за автоматизирано вложение на вашата аварийна сума от транзакциите с пари в Биткойн.

Всичко, което би трябвало да извършите, е да имате безвъзмездна карта за персонализиране, да активирате Roundups и да изберете Биткойн. Това е.”

След това Сутър се базира на Lightning Network, протокола за заплащания на ВТС. Той споделя, че потребителите към този момент ще могат да изпращат Биткойн посредством Lighting Network, която стана съвместима с приложението Cash през януари, когато разреши на потребителите да получават ВТС.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР