Приложението Regards Viewer улеснява намирането и прегледа на изображения в

...
Приложението Regards Viewer улеснява намирането и прегледа на изображения в
Коментари Харесай

Regards Viewer – удобен преглед на снимки


Приложението Regards Viewer улеснява намирането и прегледа на изображения в сбирките, съхранявани на компютъра (екранна фотография: Regards Viewer)

Ако съхранявате огромен брой фотоси на вашия компютър, поддържането им в проведен тип е предизвикателство. Можете елементарно да прегледате настрана изображение , само че когато всичките ви фотоси са непокътнати в една директория, е нужна по-сложна стратегия за навигиране в голям брой албуми.

Приложението прави доста по-лесно намирането на съответни изображения, защото включва елементарен файлов експлорър и настройващи се филтри. Освен това програмата демонстрира EXIF данни и предлага главен набор от принадлежности за редактиране.

Ако вашите изображения са записани в необятен набор от формати, Regards Viewer ще ви бъде от изгода, защото може да отваря JPG, GIF, PNG, TGA, BMP, TIFF, JPEG2000, SVG и други файлове. Освен това приложението може да обработва MPEG4, AVI, Quicktime и AVCHD видео файлове.

Можете да правите някои елементарни интервенции за редактиране, като използване на филтри за изображения и превръщане или завъртане на фотоси, а модифицираните файлове могат да бъдат експортирани в BMP, JPG, GIF, PNG, TGA, PDF и няколко други формата.

Regards Viewer дава данни за местонахождение и информация за формата на всеки файл посредством добиване на метаданни. Възможно е да персонализирате критериите за ревизиране, с цел да сте сигурни, че приложението демонстрира единствено изображенията или видеоклиповете, които ви интересуват. Освен това можете да настроите слайдшоута и да зададете какъв брой дълго да се демонстрира всяко изображение.

Всеки от спомагателните модули на приложението може да бъде преоразмерен или деактивиран, което значи, че можете да създавате свое лично персонализирано оформление на програмата.

В умозаключение, Regards Viewer е уместно приложение за консуматори, които търсят опция на вградения в Windows инструмент за обзор на изображения. Той предлага много повече функционалности, като по този метод улеснява доста навигирането в сбирката от фотоси.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР