Приликата идва от лесно запалимите материали на външната облицовка, посочват

...
Приликата идва от лесно запалимите материали на външната облицовка, посочват
Коментари Харесай

29 души загинаха при пожара в корейски фитнесцентър

Приликата идва от елементарно запалимите материали на външната обшивка, показват през днешния ден специалисти, представени от Франс прес и Българска телеграфна агенция.

При пожара в Чечхон починаха 29 души, множеството дами, блокирани в сауна, и 29 бяха ранени.

Освен запалимата обшивка различен високорисков фактор са се оказали незадоволителните на брой спешни изходи и нелегално паркираните коли, които са блокирали достъпа на колите на противопожарната работа, обясниха специалистите.

Огънят е почнал в автомобил, паркиран в подземния гараж на постройката, заяви организация Йонхап, като цитира пожарникарите. Той е обхванал бързо външните стени на постройката и тя е пламнала единствено за 7 минути.

Президентът Мун Дже-ин дойде през днешния ден в града да утеши околните на жертвите. Организаторите на Зимните олимпийски игри през февруари в Пьончан анулираха прекосяването на щафетата с олимпийския огън през Чечхон в символ на печал. Кметът на града заяви, че кметството възнамерява всеобщо заравяне на жертвите и да покрие разноските.

Медиите започнаха да разгласяват трагични истории за хора, починали при пожара. Йонхап заяви, че един мъж е изгубил по едно и също време своята майка, брачна половинка и щерка. Друг разказал, че жена му звъннала по телефона и той я чул да кашля и да се дави от дима, след което гласът й заглушен и повече не съумял да се свърже с нея.

Чечхон се намира на югоизток от столицата Сеул и е известна дестинация за туристите поради планините и езерата си.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР