Прилепът е в емблемата на разузнаването на Русия, вкарва се

...
Прилепът е в емблемата на разузнаването на Русия, вкарва се
Коментари Харесай

Огнян Стефанов: Никой не говори за зависимостите на политическия ни елит сега с ГРУ

Прилепът е в емблемата на разузнаването на Русия, вкарва се и червен карамфил. Така или другояче прилепът остава главният знак на военното разузнаване и съветската войска. ГРУ, който се задълбочи в неговата история, схваща, че в действителност това е същинската разследваща работа на Русия. В самото ГРУ се майтапят, че Комитет за Държавна сигурност (на СССР) е рекламният артикул на руските служби, подаван за филмиране, книги, само че постоянно зад най-големите интервенции и съществени и дълбоки дейности, постоянно някъде откъм гърба е ГРУ. Това разяснява журналистът и публицист Огнян Стефанов в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

Огнян Стефанов, Катя Илиева, Диана Йонкова и Красен Бучков показват книгата " В сянката на прилепа: Руските секрети служби и ориста на България ".

" България постоянно е била в полезрението на ГРУ. Има един не доста прочут факт. Това, че първият скрит план за ликвидирането на съветския бунтовник Лаврентий Берия е проведен точно от българи. Те вършат няколко сбирки, на които се провеждат за ликвидирането му. Впоследствие ГРУ разкрива заговора ", добави Стефанов.

" Много сериозна част от политическия хайлайф в този момент са директно свързани с ГРУ. Няма друга непозната работа, която да е оказвала толкоз огромно въздействие върху ориста на България. Ако не беше по този начин, историята ни щеше да е радикално друга. Никой не приказва за зависимостите на настоящия политически и горист хайлайф от ГРУ. Има обстоятелства, които приказват за това. Доказателство е поръчката за опита за ликвидиране на предприемача Емилиян Гебрев, сина му и шефа на „ Емко “. Доказано е, пък и западните служби знаят, че поръчката идва от български среди. И че те са свързани с военно-промишления комплекс. И този кръг, който е обвързван с кръг от ГРУ, в действителност желае да овладее нови елементи от тази военна индустрия и от търговията с оръжие ", сподели още журналистът.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР