Приключиха изложенията на обвинението и защитата в делото за импийчмънт

...
Приключиха изложенията на обвинението и защитата в делото за импийчмънт
Коментари Харесай

Сагата с импийчмънта на Тръмп ще приключи скоро

Приключиха ревютата на обвиняването и отбраната в делото за импийчмънт на президента на САЩ Доналд Тръмп, което се води в Сената във Вашингтон, съобщи БГНЕС, базирайки се на Reuters.
Окончателното решение дали Тръмп ще бъде отхвърлен от поста му ще бъде взето на следващия ден, в 16:00 часа източно американско време. По стратегия, президентът би трябвало да произнесе речта си за положението на съюза пред Конгреса на САЩ  днес, 4 февруари, единствено ден преди гласуването на импийчмънта му.
Изложенията на двете страни не будят изненада - обвиняването изиска свалянето на американския президент, тъй като е " човек без темперамент и с цялостна липса на нравственос, представляващ опасност за американската народна власт. " А седемте сенатори-демократи, които работят като обвинители, споделиха, че в процеса се е потвърдило, че милиардерът е нарушил законите и би трябвало да бъде отхвърлен от Белия дом. Защитата на Тръмп пък изиска процесът да бъде преустановен, тъй като съставлява политически маневри и е " неоснователен и безконтролен. "
Долната камара на Конгреса гласоподава " за " импийчмънт на 18 декември, като Тръмп е упрекнат, че е злоупотребил с власт, а по-късно е опитал да попречва следствието за така наречен украинска спекулация - детайлности за този скандал си припомнете в този материал!
Досега нито един от 53-та сенатори от Републиканската партия не е оповестил, че ще поддържа уволнението на Тръмп. Няколко от тях нарекоха дейностите на президента " неправилни ", само че без да заслужават импийчмънт. За да стане отстраняването факт, най-малко 20 съпартийци на Тръмп би трябвало да гласоподават против него.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР