Приключи работата по един от основните инфраструктурни обекти в община

...
Приключи работата по един от основните инфраструктурни обекти в община
Коментари Харесай

Завърши ремонтът на улица „Отец Паисий“ в Тетевен

Приключи работата по един от главните инфраструктурни обекти в община Тетевен през актуалната година - главният ремонт на ул. „ Отец Паисий “ в кв. Полатен.

Улицата е с дължина 648 м. и не беше асфалтирана до момента, а ремонтът на този обект включи създаване на подпорни стени, изработка на тротоари и отводнителни уреди, полагането на трошено-каменна и асфалтова настилка и маркировка.



Един от нашите цели като общинското управление е възстановяване на техническата инфраструктура, разяснява кметът на Тетевен – доктор Мадлена Бояджиева.

Тя напомни, че Инвестиционната стратегия на Общината за 2021 година е на обща стойност 11 039 375 лева в това число: разчетени разноски за вложения от общинския бюджет – 5 363 992 лева и финансови разноски, финансирани от Европейски Съюз – 5 675 383 лева



Програмата обгръща обекти както в град Тетевен, по този начин и във всички останали обитаеми места на общината, като над 90% от тях към този момент са подготвени, означи доктор Бояджиев и добави, че към този момент е подготвен и планът по продължаването на пешеходната зона по ул. „ Иван Вазов “ и оформяне на паркинг и зелени площи на площад „ Първи ноември “.

Още от ЛОВЕЧ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР