Приключи онлайн срещата с представителите на ЕК относно вноса на

...
Приключи онлайн срещата с представителите на ЕК относно вноса на
Коментари Харесай

ЕК май клекна за забраната на част от украински храни за България и още 4-ри страни от ЕС

Приключи онлайн срещата с представителите на Европейска комисия по отношение на вноса на зърнени култури в България, Полша, Румъния, Словакия и Унгария.
Прочетете още
 Европейската комисията предложи пакет ограничения за разрешаване на обстановката на пазара със селскостопански артикули в България, Полша, Словакия, Унгария и Румъния. Той включва ограничение на вноса на 4 продукта, както и лист с други артикули, които да бъдат под непрекъснат мониторинг и при нужда включени възбраната, оповестяват от Министерството на земеделието

 Разговорите с Европейска комисия не престават, при уверението, че окончателното решение може да бъде взето в къси периоди (до няколко дена), при положение на единодушие на всички участници в преговорния развой.

 Предложените незабавни ограничения от Европейска комисия са удостоверение на позицията на българското държавно управление, че е нужна интервенция от Брюксел за нормализиране на обстановката на пазара на селскостопански артикули в най-засегнатите страни, намиращи се наоколо до границата с Украйна.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР