Приключи онлайн гласуването в осмото издание на най-голямата социално отговорна

...
Приключи онлайн гласуването в осмото издание на най-голямата социално отговорна
Коментари Харесай

Трима социални предприемачи продължават към финала на ПРОМЯНАТА

Приключи онлайн гласуването в осмото издание на най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира в партньорство с фондация Reach for Change България – ПРОМЯНАТА.

След три седмици на оспорвана конкуренция за поддръжката на публиката, обществените бизнесмени, които събраха най-вече гласове и не престават в идващия стадий на състезанието, са Захариев Файт Тийм, фондациите “Децата и града” и “Активна историческа карта”.

“Захариев Файт Тийм” оказва помощ на децата с увреждания в България да се усещат като всички други деца, признати и приобщени. Светослав Самуилов и екипът му в приспособяват фитнес уреди и организират спортни занимания за рехабилитация и социализация.

Мисията на Деница Шилигарска и Ивелина Иванова от фондация “Децата и града” пък е да трансфорат учебните пространства в България в пълноценни, същински възпитаващи и мотивиращи за децата.

Осъвременяването на образованието по история и география в България е призванието на Николай Дунев и Виктор Райчев от фондация “Активна историческа карта” – те основават цифрови исторически карти, с които развиват любознанието и оказват помощ на децата да учат с интерес и лекост.

На 7 декември тримата финалисти ще показват плановете си пред детско жури и жури от представители на Нова Броудкастинг Груп и фондация Reach for Change. Социалните бизнесмени ще би трябвало да убедят детското и възрастното жури, че тяхната самодейност заслужава огромната премия. След това те ще вземат дефинитивно решение кой ще бъде огромният победител в осмото издание на състезанието. Всички финалисти ще бъдат публично наградени в същия ден от представители на Нова Броудкастинг Груп и фондация Reach for Change. Класиралият се преди всичко ще получи безплатно финансиране в размер на 30 000 лева, а останалите четирима финалисти – по 10 000 лева

Всички петима финалисти, стигнали до стадия на онлайн гласуването, ще станат част от Акселератора на ПРОМЯНАТА за шест месеца и ще получат образования, съвещания от бизнес ментори, достъп до интернационалната мрежа от обществени бизнесмени на Reach for Change. Те ще могат да се възползват и от рекламна акция на стойност 30 000 лева в телевизионните канали на Нова Броудкастинг Груп.

ПРОМЯНАТА е най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира за осма поредна година в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да усъвършенства трайно живота на децата и младежите в България, като открива стимулирани обществени бизнесмени и им оказва помощ да осъществят по резистентен метод концепциите си за по-доброто и несъмнено бъдеще на българските деца. От 2014 година до момента ПРОМЯНАТА оказа помощ на над 200 000 деца и младежи от цялата страна, а Нова Броудкастинг Груп влага над 190 000 лева в самодейността всяка година.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР