Приключи онлайн гласуването в деветото издание на най-голямата социално отговорна

...
Приключи онлайн гласуването в деветото издание на най-голямата социално отговорна
Коментари Харесай

Трима социални предприемачи продължават към финала на ПРОМЯНАТА 2022

Приключи онлайн гласуването в деветото издание на най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира в партньорство с фондация Reach for Change България – ПРОМЯНАТА .

След три седмици на оспорвана конкуренция за поддръжката на публиката, обществените бизнесмени, които събраха най-вече гласове и не престават в идващия стадий на състезанието, са Академия „ Атлантида “ , онлайн академията за финансова просветеност за младежи Investclub Kids и цифровата платформа MedicalSpace.org . Четвъртото и петото място заеха фондация “Радост за нашите деца ” и SportAnalytik България .

Мисията на Академия „ Атлантида “ е да развие математическия гений на българските деца в цялата страна. Нейният основател Митко Христов има вяра, че образованието би трябвало да развива освен университетските, само че и личностните качества на децата, а математиката е един от пътищата за постигането на тази цел.
 Академия Атлантида NOVA
Онлайн академия Investclub Kids има високата цел да увеличи финансовата просветеност на децата сред пети и дванадесети клас, с цел да може всеки абитуриент, който влиза в света на „ възрастните “, да бъде квалифициран за дребните и огромни финансови решения в живота си.
 Investclub Kids NOVA
Мисията на MedicalSpace.org е да обезпечи обективен достъп до качествено здравно обучение в България. Младите и въодушевени експерти са основали безвъзмездна онлайн платформа за кандидатстудентска подготовка по медицина, тъй че лекарите на утрешния ден да не зависят от финансовите благоприятни условия на техните фамилии през днешния ден.
 MedicalSpace.org NOVA
На 1-ви ноември 2022 тримата финалисти ще показват плановете си пред жури с представители на Нова Броудкастинг Груп и фондация Reach for Change. Социалните бизнесмени ще би трябвало да убедят и петчленното детското жури на ПРОМЯНАТА, формирано от деца на възраст сред 11 и 13 години, че тяхната самодейност заслужава огромната премия.

Детското и възрастното жури ще вземат дружно дефинитивно решение кой ще бъде огромният победител в деветото издание на състезанието. Победителят и останалите четирима финалисти ще бъдат наградени в същия ден от представители на Нова Броудкастинг Груп и фондация Reach for Change на публична гала.

Класиралият се преди всичко от детското и възрастното жури ще получи безплатно финансиране в размер на 20 000 лева ., другите двама финалисти от онлайн гласуването получават по 15 000 лева всеки, а класиралите се на четвърто и пето място – по 5 000 лева .

Петимата отличени обществени бизнесмени в тазгодишното издание на ПРОМЯНАТА ще станат част от Инкубатора на ПРОМЯНАТА за шест месеца и ще получат образования, съвещания от бизнес ментори, достъп до интернационалната мрежа от обществени бизнесмени на Reach for Change. Те ще могат да се възползват и от рекламна акция на активността си на стойност 30 000 лева в телевизионните канали на Нова Броудкастинг Груп.

ПРОМЯНАТА е най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира за девета поредна година в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да усъвършенства трайно живота на децата и младежите в България, като открива стимулирани обществени бизнесмени и им оказва помощ да осъществят по резистентен метод концепциите си за по-доброто и несъмнено бъдеще на българските деца. От 2014 година до момента ПРОМЯНАТА оказа помощ на над 200 000 деца и младежи от цялата страна, а Нова Броудкастинг Груп влага над 190 000 лева в самодейността всяка година.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР