Пригответе се за разходка в дивото, защото пълнолунието през февруари

...
Пригответе се за разходка в дивото, защото пълнолунието през февруари
Коментари Харесай

3-те зодии, които ще преминат най-леко през Снежната луна

Пригответе се за разходка в дивото, тъй като пълнолунието през февруари 2022 година минава през знака на изобретателния Лъв. Именно за това тази луна е обвързвана с гонене на удоволствията. Сърдечният Лъв ще ни въодушеви да опознаваме света и ще провокира жаждата ни за живот на 16 февруари в 11:56 ч., като кани всички да изследват интимните си стремежи и да канализират вътрешния си създател.

Наричана още Снежна луна, февруарската луна предлага превъзходен късмет да си починете от упоритата работа и усърдните нововъведения, които сте правили през сезона на Водолея, за малко нехайно развлечение. И в случай че сте един от щастливите зодиакални знаци, минимум наранени от пълнолунието през февруари 2022 година, ще се почувствате изключително заредени и стимулирани от уверената сила на Лъва.
Какво съставлява Снежната луна?
Между силата на Деня на влюбените, чувствения съвпад Венера-Марс и Луната във флиртуващия огнен знак Лъв, Снежната луна е прелестно време да деянията повече обич и романтика във връзката си... Това е ужасно време да работите с любовни кристали, да напишете любовно писмо или да изследвате силата на половата магия – независимо или с сътрудник. Всяко духовно начинание, което ви приближава до вашата страст и ускорява буйната ви страна, се съчетава прелестно с астрологичните тематики на това пълнолуние.
3-те зодии, за които пълнолунието ще бъде най-лекоДеваВреме е за заслужена отмора, Деви, и не пестете от дневника на фантазиите! Енергията на Лъв разпалва вашия дом на подсъзнанието, тъй че е добра концепция да обмислите своите пристрастености в живота и дали те служат на духовното ви аз. Едно от най-важните неща за вас през този интервал е да си дадете време за отмора и презареждане.
 
Стрелец
Тази луна ви кара да бъдете себе си, Стрелци, тъй като се мести в родния ви дом на философията. Използвайте това пълнолуние, с цел да предизвикате себе си, да изследвате нови школи на мисълта и да се изгубите в обичана книга. Ще бъдете по-активни от нормално и в въодушевление за забавни диалози.
Риби
Какво е значимо за вас, Риби? Това пълнолуние ще разпали вашия дом на рутината и ще ви провокира да се придържате към избран график. Включете някакви удоволствия в всекидневието си. Това е извънредно значимо за вас, тъй като имате податливост елементарно да се разсейвате, а това ви изтощава.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР