Приготовленията за Олимпийските игри през 2020 г. в Токио текат

...
Приготовленията за Олимпийските игри през 2020 г. в Токио текат
Коментари Харесай

Олимпийските медали за 2020 г. ще са от рециклирани материали


Приготовленията за Олимпийските игри през 2020 година в Токио текат с цялостна мощ, а уредниците са на път да реализират същински забележителната цел да приготвят медали за награждаване, напълно направени от рециклирани материали.

Събрани са над 47 500 тона софтуерни боклуци , които включват остарели компютри, таблети, смарт телефони, конзоли и какви ли не други джаджи, оповестяват от The Verge.

Олимпийският комитет в Япония е достигнал задачата си от 2700 кг бронз, като са събрани и съвсем всичките 30.3 кг злато, нужни за най-ценните медали.
 Снимка 405414

Събрани са и 85% от общите 4100 кг сребро, и не съществуват никакви подозрения, че остатъкът ще бъде извлечен от всички необработени боклуци.

Комитетът акцентира, че самодейността е получила ненадейно огромна поддръжка от японските жители, държавното управление и огромните софтуерни компании на островната страна.

Събирането на цифрови боклуци ще продължи до 31 март, само че се чака нужните количества скъпи метали да бъдат достигнати много преди тази дата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР