Прието е мъж, който те намира за привлекателна, да те

...
Прието е мъж, който те намира за привлекателна, да те
Коментари Харесай

Пет лесни начина да заговориш непознат (за начинаещи)

Прието е мъж, който те намира за привлекателна, да те заприказва на улицата, в бара, в киното и даже да ти изиска номера. Все още обаче доста от дамите се усещаме необичайно в случай че би трябвало да си заменяем функциите.

Затова ти предлагаме пет безвредни метода, с които да заговориш чужд. Ако и той те харесва, диалогът може и да прерасне в среща. Ако не, можеш елементарно да се измъкнеш от обстановката и да продължиш напред ;)

Попитай за нещо

Поискай огънче (ако си пушач), попитай за часа, за най-близкия магазин в квартала, за даден адрес или улица...Всичко това са безвредни способи да го заговориш. Може да се окаже незадоволително обаче. Ако той е самоуверен и убеден, евентуално ще се възползва от опцията да продължи диалога. В противоположен случай самодейността още веднъж е в твоите ръце ;)

Припознай се

Направи го естествено, попитай го не сте ли се срещали преди, не сте ли били дружно на оня лагер в седми клас или на семинара предходната година. Когато той ти отговори, че не помни, просто се засрами и се извини. Топката още веднъж е в неговите ръце, в случай че те харесва, ще се възползва от обстановката ;)

via GIPHY

Поискай помощ

Мъжете обичат да оказват помощ на дамите, помоли го да те упъти, тъй като си се изгубила или да ти помогне да смениш гумата на колата си, или да ти подаде оня артикул в магазина, който ти не можеш да достигнеш. Подбери молбата си според от обстановката и помещението, а той ще се радва да ти се притече на помощ ;)

Намери общ интерес

Попитай го за книгата, която чете, или за името на кучето му, или в случай че сте в магазина – за стоката, която е избрал или в случай че си малко по-смела – попитай го кой е парфюма му, тъй като ухае божествено. Така в случай че той не отговори с флирт елементарно можеш да се измъкнеш с просто любознание. А в случай че той те харесва, ще се опита да изиска номера ти ;)

Приключи диалога в точния момент

Ако имаш шанс безобидният ти въпрос ще прерасне във флирт, а след това в диалог. Ето тук идва огромният трик. Използвай някакво опрощение, кажи, че бързаш или закъсняваш за среща, усмихни се и приключи диалога. Той евентуално ще изиска номера ти, тъй като ще желае отново да те види, изключително, откакто не сте имали задоволително време да се опознаете. Ако не го направи, само че ти се коства, че има интерес, бъди смела и кажи „ уповавам се да се срещнем отново ;) “

И още за сполучливите свалки:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР