Прието беше предложението на кмета на Пазарджик Тодор Попов за

...
Прието беше предложението на кмета на Пазарджик Тодор Попов за
Коментари Харесай

Да продаваш Родопите за под 3 лв./кв. м

Прието беше предлагането на кмета на Пазарджик Тодор Попов за продажба на 370-те дка гора край пазарджишкото село Црънча. Това стана ясно след вчерашното съвещание на общинския съвет в града. 26 съветници гласоподаваха " за ", 9 " срещу " и 4 въздържали се, съобщи TrafficNews. На съвещанието имаше и представители на Црънча. Кметът Ангел Руков е безапелационен, че е твърдо срещу сходна договорка, а мнението му поддържат всички хора от селото, които не желаят част гората да бъде продадена. Руков добави, че с този 1 млн. лева Община Пазарджик няма да се оправи, както и Црънча с 200-тата хиляди лв., които вероятно ще получи.

" Всички в селото са срещу сходна договорка. Црънчани не желаят пари, желаят си гората. Тук съм от името нацяло село ", съобщи Ангел Руков.

" Не бива да се спекулира с тематиката за продажбата на гората. С морални аспекти мъчно се ръководят финансови задължения, а в този миг всеки лев е значим за Общината. Управлението е отговорност и не постоянно решенията могат да се харесат на всички ", запъна се кметът на Пазарджик Тодор Попов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР