Приемната за жертви на домашно насилие в УМБАЛСМ Пирогов предоставя

...
Приемната за жертви на домашно насилие в УМБАЛСМ Пирогов предоставя
Коментари Харесай

Дават дистанционни консултации на денонощен телефон за жертви на домашно насилие

Приемната за жертви на домашно принуждение в УМБАЛСМ " Пирогов " дава съвещания отдалечено на денонощната линия за обслужване при рецесии - 0700 40 150, оповестиха от лечебното заведение.

Статистиката показвала завишаване на броя на жертвите на домашно принуждение.

От болничното заведение показват, че в тези сложни време на обществена изолираност, паника, боязън и неустановеност хората се сблъскват в по-голяма степен с тези отрицателни прочувствени положения и мъчно откриват пътя за справяне с тях.

В резултат избират дисфункционални поведенчески модели, които рефектират върху най-близките в дома. Нарастват напрежението и насилието в домовете.

Настоящата телефонна линия е отдалечена форма на помощ, предоставяна от " Приемна за жертви на домашно принуждение " в границите на УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов ".

Жертвите на домашно принуждение може да потърсят консултантите на " Психологичната телефонна линия за обслужване при рецесии ". Те изслушват и вършат оценка на обстановката, спомагат за помощ от органите на реда, оказват помощ за сформиране на проект за сигурност, подкрепят процеса по отбрана на правата на нуждаещите се.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР