Приеха в болница един от новите заразени с коронавирус в

...
Приеха в болница един от новите заразени с коронавирус в
Коментари Харесай

РЗИ-Враца: Вкараха в болница един от новите заразени с COVID-19 във Врачанско

Приеха в болница един от новите инфектирани с ковид в региона, оповестиха от Регионалната здравна ревизия в града под Околчица. 49-годишна жена от Галиче е настанена в УМБАЛ "Света Анна " в София. Останалите 11 новозаразени с рисковата болест се лекуват вкъщи. Това са мъж на 19 година и жена на 39 година от Крушовица, измежду тях има и 4-годишно момченце. За миналото денонощие бяха диагностицирани с подлата болест две врачанки на 39 и 43 г, момче на 15-годишна възраст от Враца, 43-годишна жена от Бутан, 26-годишен мъж от Малорад, мъж на 33 година от Хърлец и жена на 26 година от Оряхово. Последният регистриран е невръстно момченце, което още не е навършило 1 година от Козлодуй.
За всички доказани случаи са стартирани и не престават епидемиологичните изследвания за определяне и предприемане на ограничения по отношение на позитивните и контактните лица. В рамките на миналия ден са направени общо 35 нови наставления.
Нови 6 проби за съществуване на ковид са взети през последните 24 часа в региона, като всички те са по наставления за съмнителни случаи от персонални лекари.
360 са дейните случаи в района, като от тях 312 са на домашно лекуване, а 48 са приети в болница. *Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР