Придобилият световна популярност сериал Дъщерята на посланика ще направи своя

...
Придобилият световна популярност сериал Дъщерята на посланика ще направи своя
Коментари Харесай

Любов пред изпитание в премиерния сериал Дъщерята на посланика

Придобилият международна известност сериал " Дъщерята на посланика " ще направи своя дебют по DIEMA FAMILY от 18 юли. Разтърсващата история в епичната любовна драма, завладяла сърцата на милиони фенове по целия свят, може да бъде проследена всеки работен ден от 22:00 ч.

Главните функции в сериала извършват любимците на публиката и неведнъж награждаваните Неслихан Атагюл Доулу и Енгин Акюрек, придобили международна известност с участията си в заглавия като " Черна обич ", " Двете лица на Истанбул " и " Пепел от рози ". Сюжетът на хитова поредност се концентрира върху дъщерята на дипломат Наре (Неслихан Атагюл Доулу) и момчето от непретенциозен генезис Санджар (Енгин Акюрек), които се срещат и влюбват още като деца. Докато порастват, те се виждат рядко, само че не минава ден, в който не мислят един за различен. Семействата на младите влюбени не утвърждават връзката им, по тази причина те вземат решение да се венчаят скрито. В нощта преди сватбата им, обаче, Наре изчезва безследно.

Съкрушен от новината, Санджар пробва да продължи напред и близо десетилетие по-късно се дами за друга жена. В деня на сватбата му ориста се намесва и Наре се появява ненадейно с разтърсваща загадка, която ще промени живота им вечно. Ще съумеят ли двамата да възродят любовта между тях, макар всички невъзможни обрати, пред които ги изправя ориста?

" Дъщерята на посланика " печели награди в 5 разнообразни категории от интернационалния кино фестивал в Измир. Сред оценките са и наградата за най-хубава задгранична актриса на Неслихан Атагюл Доулу от интернационалните награди в Дубай – DIAFA. Глобално популяризиран, в това число и в Съединени американски щати, сериалът продължава да жъне триумф измежду публиката и да затвърждава водещата си позиция в историята на турската телевизионна драма. Сценаристи са огромните имена в жанра Айше Ферда Ерйълмаз и Нехир Ердем, а на режисьорския стол сяда Емре Кабакушак.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР