Причината за това е, че заклетият сциентолог не поддържа никакъв

...
Причината за това е, че заклетият сциентолог не поддържа никакъв
Коментари Харесай

Дъщерята на актьора-милионер Том Круз, стигна до просешка тояга

Причината за това е, че върлият сциентолог не поддържа никакъв контакт с щерка си и не заплаща пукнат цент на майка й Кейти Холмс.

След развода им през 2011 година артистът се отдалечи и от щерка си. Сури даже учеше в особено сциентоложко учебно заведение, само че след развода, с Кейти се реалокираха в Ню Йорк. Тя бе безапелационна, че няма да разреши с щерка й да се случи това, което Круз е направил с децата им с Никол Кидман.

 

Припомняме, че Конър и Изабела тотално са скъсали връзката с майка си Никол Кидман и са върли сциентолози, живеещи под крилото на татко им. Тя не ги е виждала от две десетилетия. Според разпоредбите на сциентоложкия фетиш, членовете им не могат да се свързват с невярващи. Това е остроумен трик на психосектата почитателите й да бъдат откъснати от фамилиите им, с цел да може измислената черква да прибира цялото им положение. Очевидно и Том Круз е тръгнал решително по този път.

 

Единственото му обвързване към Сури е да обезпечава медицински, стоматологични и застрахователни разходи.

Припомняме, че преди години холивудската звезда направи опит да осъди списание Тайм за 50 млн. $ поради изказванието, че е зарязал единственото си дете. Тъй като двете страни се споразумяха, делото не стигна до съд.

 

Сури желае да учи дизайн в Ню Йорк, само че тя също не търси контакт с меко казано странния си татко. Кейти Холмс пък е уверена, че опцията да бъде с детето си е доста по-ценна от стотиците милиони на артиста.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР