Причината за смъртта на руския опозиционер Алексей Навални е отделен

...
Причината за смъртта на руския опозиционер Алексей Навални е отделен
Коментари Харесай

Руско издание, близко до Путин, назова причината за смъртта на Навални

Причината за гибелта на съветския опозиционер Алексей Навални е обособен кръвен съсирек. Това заяви източник на " ", прочут с близостта си до властта в Русия.

Федералната работа за осъществяване на наказванията на Русия за Ямало-Ненецкия самостоятелен окръг заяви, че Навални е умрял на 16 февруари. След разходката се почувствал зле и съвсем незабавно изгубил схващане. На място са пристигнали медицински служащи от заведението и екип на Спешна помощ. Те подхванали реанимационни ограничения, само че по-късно установили гибелта му.

Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков съобщи, че няма информация каква е повода за гибелта и чака лекарите би трябвало да открият. Песков означи, че случаят е докладван на съветския президент Владимир Путин.

За гибелта на Навални е проведено процесуално следствие от Следствения комитет на Русия и е изпратена специфична комисия в колонията.

" Федералната работа за осъществяване на наказванията в Ямало-Ненецкия окръг популяризира новината за гибелта на Алексей Навални в ИК-3. Все още нямаме удостоверение за това. Адвокатът на Алексей в този момент лети за Харп. Веднага щом имаме някаква информация, ще я докладваме ", сподели прессекретарят на опозиционера Кира Ярмиш, представена от ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР