Причината за брак в последния момент е Минков да не

...
Причината за брак в последния момент е Минков да не
Коментари Харесай

Ексдепутатът от ПП: Габриела се омъжи за удушения Пейо 3 седмици преди синът ми да се роди

Причината за брак в последния миг е Минков да не припознае сина си, а за убития Пейо Пеев това е късмет да вижда по-често 6-годишното си дете, което имат двамата с Габриела Славова
Убитият подозирал, че го тровят, споделил с Велико Минков

" Аз съм - убеден съм на 100% - на 4-месечното бебе, което Габриела роди. Това беше ясно и на Пейо ". Това съобщи в студиото на Би Ти Ви някогашният народен представител от " Продължаваме промяната " Велико Минков. 

Габриела Славова и убитият по нечовечен метод Пейо Пеев подписват брак 3 седмици преди тя да роди второто си дете - 4-месечният в този момент Кристиян. По думите на Минков и юриста му Пламен Борисов повода за този сватбен съюз е Велико да не припознае юридически сина си, а за Пеев - да вижда по-често 6-годишното си дете, което Гариела не му давала да вижда " по странни аргументи ". " Достъпът на Пейо до детето му е лимитиран редовно по гнусен метод за него и детето ", изясняват Минков и авдокатът. 

Пред Велико Габриела твърдяла, че няма връзка с Пейо. Въпреки това изненадващо сключили брак, описа някогашният народен представител пък пред Нова телевизия.

По думите на Минков двамата с Пеев спор не са имали. Жертвата е бил склонен, че имената на биологичните татковци би трябвало да участват в актовете за раждане. Велико и Пейо се срещнали седмица след раждането на сина на Минков.Последно Минков среща Габриела и майка ѝ на коледно празненство, като съумява отдалеко да види и сина си. На този стадий не знае къде се намират и двете деца на Габриела, второто, от които е негово. Опитал да приказва с нея. Тя отправила закани против него да не приближава нито тях, нито нея. В противоположен случай, ще се свърже с полиция.

Двамата са имали " добра връзка " доникъде на бременността на Габриела. След това връзките им се утежняват. Той не знае каква е повода за това, само че допуска, че причината е намесата на майката на Габриела Красимира Трифонова.

" Прекарал съм десетки часове с моята психоложка, в които сме коментирали десетки детайлности ", сподели Минков. 

6-годишното дете, което е на Пейо, когато се е родило, се е случило нещо сходно - тя приключва връзката, ражда скрито и не му разрешава да вижда щерка си, описа Минков пред Нова телевизия. В началото на януари Пейо му споделил в чат, че допуска, че го тровят и не се усеща добре. Бе уверен, че не е простуда или грип, а че е опиат или някакво друго вещество, безапелационен бе Минков пред Нова телевизия. Повод за диалога сред двамата било делото за биологичното бащинство на Кристиян, което води някогашният народен представител от " Продължаваме промяната ".

Самият Велико Минков също получавал заплашителни известия от Габриела месеци преди убийството на Пеев. " Завистта е стиснала гърлото ти и не получаваш О2 ", писала му тя.

" Не мога да разясня ", сбит бе той, запитан по какъв начин се е стигнало до убийството. Не желая да мисля тези неща  по какъв начин е станало, желая да съм със сина ми, добави той.

ДНК резултатите от тестванията за бащинство излизат за 3-4 дни. " Но законодателството не е съответно за тези потребности ", изясни адв. Борисов.

Минков и други жертви на сходен вид проблеми татковци са се организирали да желаят от законодателните органи да предотвратят сходни проблеми. Политикът се възползвал от корекция в Семейния кодекс от 2009 година, която му дава право да се бори за бащинството. Въпреки това детето му се води с татко Пейо Пеев, тъй като презумпцията е, че брачният партньор на майката е татко, обясни юрист Борисов.

Велико Минков е ИТ експерт от 12 години. За малко е народен представител в 47-я парламент от листата на " Продължаваме промяната ". По същото време самата Габриела Славова е била на последно място в кандидат-депутатската листа на Политическа партия в Бургас. Тогава двамата поддържат връзка, само че нямат политически допирни точки.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР