Причината лидерът на Воля Веселин Марешки да подкрепи проекта за

...
Причината лидерът на Воля Веселин Марешки да подкрепи проекта за
Коментари Харесай

Караянчева: Една концесия не би сменила разбиранията на Марешки

Причината водачът на " Воля " Веселин Марешки да поддържа плана за конституция на ГЕРБ е, че не другояче щял да бъде " окомплектован " с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Така изясни безредното държание на варненския предприемач шефът на Народното събрание Цвета Караянчева.

„ С господин Марешки се договаря много мъчно. Ние имахме дълги диалози и изложихме няколко разновидността. Той не искаше да разпише, тъй като смяташе, че ще го окомплектоват с ръководещата коалиция. Перспективата да бъде окомплектован с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия е по-лошият вид. След дълги диалози той в действителност даде подписите на 10 народни представители ”, заяви Караянчева пред NOVA.

Тя отхвърли изказванията, че цената за подписите е била  на варненския плаж „ Кабакум - Север 2 ".

„ За концесията на плажа не мога да кажа, само че той е заможен човек и това не би сменило разбиранията му ”, посочи Караянчева.

По мотив това, което следва, тя изясни: „ Ние имаме ясна задача и тя е разискване на нова конституция. Всички диалози във всички направления са разрешени. Ние би трябвало да убедим нашите съперници, даже и тези от опозицията, че има смисъл да водим този диалог. ”
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР