Причината е инцидент и физическа травма, която е претърпяла адвокат

...
Причината е инцидент и физическа травма, която е претърпяла адвокат
Коментари Харесай

Травма на адвокат отложи делото за екстрадицията на бившата румънска министърка

Причината е случай и физическа контузия, която е претърпяла юрист Анева, която е един от бранителите на Удря. В съда бе възложен медицински документ за контузията.

Другият бранител на Елена Удря – юрист Христо Ботев изясни, че юрист Анева разполага с документи, предоставени от румънската страна, които са относими към делото и настоя за пролонгация, с цел да бъдат предоставени на българския съд. За същото настоя и самата наказана, която бе доведена в правосъдната зала.

Апелативните магистрати дефинираха последваща дата за делото и предизвестиха, че повече отлагания не може да има, защото процесите за екстрадиция изискват експедитивност, оповестиха от САС.

През април окръжния съд в Благоевград постанови Удря да бъде върната в родината й, само че юристите апелираха решението.

48-годишната жена е оповестена за интернационално търсене за арест и екстрадиция от румънските управляващи за осъществяване на влезнала в действие присъда 6 години отнемане от независимост за получен рушвет. Тя беше арестувана на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата ", на 7 април при опит да напусне България.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР