При задържането на 40-годишен мъж и 37- годишна жена, те

...
При задържането на 40-годишен мъж и 37- годишна жена, те
Коментари Харесай

Екшън във Варненско село, нападнати са двама полицаи


При задържането на 40-годишен мъж и 37- годишна жена, те оказват гневна опозиция и пречат на полицейските чиновници да изпълнят отговорностите си. Към дейностите им се причисляват и други лица, които излезли от къщата. По служителите на реда са хвърляни дървета, железа, камъни и други предмети, а юноша извадил нож и заплашил с него полицейски чиновник. С цел преодоляване на обстановката, служител на реда е създал изстрел във въздуха.

Задържани за период до 24 ч. са общо 8 лица, имащи отношение към случая. Първоначално лицето, заплашвало с нож служителите на реда е избягало, само че по-късно е открито и арестувано. С разпореждане на прокурор за 72 часа са арестувани мъж на 40 година, жена на 37 година и 18-годишен юноша. Работата по случая продължава, води се досъдебно произвеждане под надзора на районна прокуратура – Варна.

Назначени са правосъдно – медицински експертизи за определяне типа на телесните повреди, които двама полицейски чиновници са получили при осъществяването на служебните си отговорности.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР