При взрив на газ в Пловдив пострада тежко 62-годишен мъж,

...
При взрив на газ в Пловдив пострада тежко 62-годишен мъж,
Коментари Харесай

След взрив на газ в Пловдив, 62-годишен е с тежки изгаряния

При гърмеж на газ в Пловдив пострада тежко 62-годишен мъж, оповестиха от полицията. Битовият случай е станал тази заран на ул. „ Михаил Такев “ № 37 в града. Около 8:30 часа е бил подаден сигнала на тел. 112. Пловдивчанинът е потърпевш, откакто е избухнал гърмеж в гаражно помещение на две равнища.

Пострадалият е употребил режеща машина. Малко преди този момент е бил източил битова газова бутилка в подземното равнище. Взривът е зародил вследствие на обгазяването. Мъжът е получил изгаряния и пострадвания. Настанен е в болница за лекуване, съобщи „ 24 часа “.

Автомобилът, който е бил паркиран в гаража е напълно погубен. Заради ударната вълна са изхвърчали вратите на помещението, които са блъснали къща, намираща се насреща и различен автмобил. Нанесени са им вреди.

Екипи на полицията са на място. Създадена е организация за обезопасяване на периметъра към адреса. Всички жители на постройката са били изведени. Предстои осъществяване на оглед, в който ще вземат участие и чиновници на пожарната, с цел да се преценяват последствията от гърмежа.

Вчера двама мъже бяха обгазени при запалването на лек автомобил, зародило в гараж на ул. „ Драговец “ №2А в Пловдив.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР