При всички случаи партийната субсидия трябва да бъде намалена, друг

...
При всички случаи партийната субсидия трябва да бъде намалена, друг
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Бъдещето на коалицията зависи от поведението на Сидеров

При всички случаи партийната дотация би трябвало да бъде понижена, различен е въпросът дали ще бъде понижена с 1 лев. Според мен би трябвало да има таван на дотациите, тъй като въпреки всичко би трябвало да има опция за развиване на политическа активност. Това показа в утринния блок на Нова телевизия зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и евродепутат Ангел Джамбазки във връзка размера на партийната дотация.

Беше политическа неточност, че не обсъдихме този въпрос незабавно след референдума, призна той и съобщи, че не е редно партиите да държат пари на влог.

,,Трябва да има и по-строга отчетност по какъв начин се харчат тези пари, би трябвало да има документи и фактури за всичко. Така че ние сме длъжни да дискутираме деликатно този въпрос, тъй като в противоположен случай, в случай че не го създадем, на идващите избори ще гласоподават още по-малко хора'', разяснява Джамбазки.

Евродепутатът отхвърли обвиняванията на Сидеров, че по време на акцията за европейските избори Вътрешна македонска революционна организация е разполагала с бюджет от порядъка на 6-8 милиона лв..

,,Това е фантастика и невъзможна сума! За 6 или 8 милиона ще направиш акция за президент на Съединените щати. Всичко е в рамките на закона при нас'', сподели Ангел Джамбазки.

По думите му враждата с водача на ''Атака'' Волен Сидеров се дължи най-вероятно на ниските резултати, които получи партията му на изборите.

,,Да, Сидеров механически е сътрудник на тази коалиция, само че нейното бъдеще зависи от неговото държание. Може и да се разделим, само че би било безконтролно да развалим това съглашение поради персонални взаимоотношения. В последна сметка си има правила в групата на Обединените патриоти, които се следват'', добави в умозаключение зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР