При всички случаи градът ни трябва да се развива, въпросът

...
При всички случаи градът ни трябва да се развива, въпросът
Коментари Харесай

Фандъкова: До края на юли се очаква да пристигнат нови 60 автобуса


" При всички случаи градът ни би трябвало да се развива, въпросът е по какъв начин, в кои зони е добре. Хората са прави да се тормозят, тъй като във времето на мощен инвеститорски интерес, се започнаха много съществени градежи. Изправени сме пред алтернативата - спазването на закона и целесъобразността. Това е доста тежък за нас въпрос, само че направихме всичко допустимо някъде да не бъде позволено строителство на високи здания.Това разяснява в студиото на " Денят стартира " кметът на град София Йорданка Фандъкова, оповестява Българска национална телевизия.

Кметът на София съобщи, че е огромен труженик за опазване на паветата и бе безапелационна, че на всички места, където има опция, те ще се възстановят. Тя показа още, че с вяра да стабилизират целия бул., са въвели нова методика за създаване на бетонова стабилизация под паветата.

За бул, " Цар Борис III " не се планува реорганизация на настилката. Европейските средства са за цялостна реорганизация на линията на трамвай номер 5. Йорданка Фандъкова съобщи, че се избира реализатор за доставка на 13 нови трамвая.

Относно модернизацията на градския превоз кметът на столицата показа, че до края на юли чака да дойде нови 60 газови рейса с климатизация по линиите в северните региони на София. Тя призна още, че сега има процедури за избор на реализатор за нови 120 рейса, а програмата на Общината е доближи междинна възраст до 5,6 години, както и процедура за първите електробуси.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР