При всички големи социални размествания има победители и победени. По

...
При всички големи социални размествания има победители и победени. По
Коментари Харесай

Карадайъ: При всички големи социални размествания цената се плаща от малцинствата

При всички огромни обществени разбърквания има спечелили и победени. По аксиома цената се заплаща от малцинствата. ” Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на събитието за замяна на отзиви на АЛДЕ –„ Към избори за Европейски парламент през 2024 година “.

“Въпреки жертвите и насилственото изселване (депортация) единствено за два месеца на над 360 000 мюсюлмани комунистическият режим падна през месец ноември 1989г. И тъкмо тогава, когато целият свят очакваше междуетнически спор в България, тъй като всички нужни условия за това бяха налице, под управлението на доктор Доган се сътвори Движение за права и свободи с мотото „ Не! на реваншизма. Да! на толерантността и заедността ”, добави той.

Движение за права и свободи: Ще решим дали да подкрепим проектокабинета след отчитането му пред президента

“По този метод България стана единствената страна от Балканите, направила кротичък преход от комунизъм към народна власт. Моделът БЕМ (Български етнически модел), чийто проектант е доктор Ахмед Доган, който има за основа толерантността и заедността, стана единственият конвертируем политически артикул на България. БЕМ беше належащо и наложително изискване за участието на България в НАТО и Европейски Съюз. Виждаме го през днешния ден в отношението и на България като част от Европейски Съюз към другите претенденти за участие в Европейски Съюз ”, разяснява Карадайъ.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР