При все, че БНТ често се излагат, човек рядко може

...
При все, че БНТ често се излагат, човек рядко може
Коментари Харесай

„Вечерното шоу“ по БНТ с нов водещ. Кой ще е той?

При все, че Българска национална телевизия постоянно се излагат, човек рядко може да види излагация като тази с „ Вечерното шоу “. Така и не се откри водещ на предаването, което управлението на медията да утвърждава и да се задържи по-дълго време. Преди няколко дни стана ясно, че следва следващото уволняване – този път Жоро Любенов и още веднъж гласят ново лице – пето подред единствено в границите на 3 години и половина от съществуването на предаването.

 

След като Българска национална телевизия разгласи на формалната си страница, че Вечерното шоу ще има нов водещ и прикани феновете да отгатнат кой ще е той, всички се втурнаха на направления, хвърляйки някои меко казано неуместни догатки като Николаос Цитиридис, Слави Трифонов, Люба Пашова, Петър Стоянович и други знайни и незнайни за необятната аудитория имена.

 

Мнозина от феновете обаче са на мнение, че няма кой да надмине настоящия водещ Георги Любенов. Въпреки това, явно в малкия екран считат, че има и по-добри разновидности. Макар на този стадий новото лице да остава в загадка, то евентуално ще бъде разкрито до дни.

 

На процедура това значи, че шоуто ще има пети подред хазаин от момента на основаването му през есента на 2020 година до днешна дата. Припомняме, че то започва с Димитър Павлов, след което в стола му седна Ники Станоев, последван от Орлин Павлов, а през предишния септември – и от Жоро Любенов.

 

Поради обстоятелството, че той води предаване и през уикенда („ Денят стартира с Георги Любенов “), се наложи да реалокират „ Събота вечер “ в четвъртък вечер. Името на предаването към този момент е „,Вечерното шоу “, явно с цел да може да бъде местено където и когато реши управлението на медията, без стресови моменти и мнения. Зрителите таман привикнаха да гледат Любенов в четвъртък, и ето, че още веднъж следва промяна.

 

За момента не е ясно кой ще е новият хазаин на предаването, сменящо по-често водещите, в сравнение с плеймейтките сменят мъжете си. Един от слуховете носи, че този път на стола ще седне жена. На този стадий се спрягат имената на Деляна Маринова – Джуджи и на безконечната търсачка на популярност – Андреа Банда Банда.

 

Не е изключен и разновидността Жоро Любенов да остане във „ Вечерното шоу “, само че да му бъде прилепена и колежка, с която да си партнират в ефир. Макар тази форма да не е изключително известна у нас, Българска национална телевизия може да се окаже пионер в нововъведението.

Източник: Уикенд

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР