При управлението на министъра на отбраната Каракачанов военното разузнаване е

...
При управлението на министъра на отбраната Каракачанов военното разузнаване е
Коментари Харесай

Волен Сидеров: При управлението на Каракачанов военното разузнаване е пред фалит и срив

При ръководството на министъра на защитата Каракачанов военното разузнаване е пред банкрут, пред срив. Това сподели водачът на " Атака " Волен Сидеров по време на дебатите по президентското несъгласие върху Закона за военното разузнаване, написа Блиц.

" И министърът на защитата и президентът би трябвало да са тук, защото ние през днешния ден обсъждаме дали да приемем дали да приемем ветото на президента върху една явно лобистка корекция в закон. По тази тематика нямаше социална полемика. Нашите сътрудници от " Атака " ще се посъветваме по какъв начин да гласуваме. Дискусия нямаше.

Дали граждански или боен шефът на Военното разузнаване, не знам дали е тематика. То имаше граждански - Йордан Бакалов. Сега е боен, желае се още веднъж корекция, с цел да бъде още веднъж граждански. Питам кой ще е новият граждански подложен като началник на Военното разузнаване.

За това тук е нужно да бъде министърът на защитата, с цел да го запитам непосредствено в лицето кой ще бъде това ", сподели още Сидеров.

" Той е задължен да отговори, тъй като това е значим въпрос. Военното разузнаване съществува 128 години ", акцентира още Сидеров и точете, че тази институция е приживяла всички превратности на историята, в това число и годините на прехода към хаоса.

" Сега обаче при ръководството на министъра на защитата Каракачанов военното разузнаване е пред банкрут, пред срив.

Същият този министър, който с лека ръка даде 2 милиарда, с цел да купува чертежи, на които са нарисувани самолети. Същият този министър разпродава вкусни, апетинтни части по Черноморието от българската земя. Не знам на кого, може би на чужденци, на олигарси.

Превърна министерството на защитата в Агенцията за недвижими парцели. Не за това гласоподаваха гласоподавателите на " Обединени патриоти. Не за това говорехме пред гласоподавателите, когато бяхме на манифестации ", съобщи още Сидеров.

Той уточни, че когато го е издигал за президент не е имало заричане за 2 милиарда за ненужни скъпи самолети, нито да дава българската земя на олигарси, нито " Военното разузнаване " на някой бате Харо нов ", добави Сидеров.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Комент
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР