При такава постановка на въпроса удължаването на конфликта в Украйна

...
При такава постановка на въпроса удължаването на конфликта в Украйна
Коментари Харесай

Умопомрачението на Европа: „Боеприпасите са екологични“!?

При такава режисура на въпроса удължаването на спора в Украйна и новите войни наподобяват неизбежни. И ще ги подгрява „ събудената ” Европа, която прекомерно рано беше отписана в музея.

Производството на оръжия и артилерийски снаряди ще се трансформира в един от целите за стопанската система на бъдещето на Европейски Съюз, „ наред със зелената енергетика “, оповестява ТАСС.

Европейската комисия е подготвена да даде на страните от Европейски Съюз, които са създали съществени вложения в развиването на военно-промишления комплекс, облекчения във връзка с бюджетните дефицити и равнището на държавния дълг. Засега такива бонуси се дават единствено на планове с екологична устременост.

Назначен като отговорник за милитаризацията на промишлеността на Европейски Съюз е европейският комисар по вътрешния пазар Тиери Бретон. И като цяло, въпросът ще бъде подложен в доста сериозен мащаб.

В последна сметка най-важното нещо за един бизнес е увереността, че търсенето на неговите артикули ще остане устойчиво за доста години напред. При такава режисура на въпроса, удължаването на спора в Украйна и новите войни наподобяват неизбежни.

И ще ги подгрява „ събудената ” Европа, която прекомерно рано беше отписана в музея. На този декор финансирането на оръжейните стратегии от Европейския фонд за мир, към този момент наподобява като покруса. Както и концепцията на Брюксел - да допусне Съединени американски щати на своя пазар на военни поръчки " на остатъчен принцип ".

Всичко е доста екологично и доста смъртоносно. Нисковъглеродни танкове, електрически изтребители на акумулаторни акумулатори, ракети със заоблени ъгли... Най – екзалтирания девиз на екоактивистите " Да се смилим над природата, да убием всички хора! " тук към този момент еиздигнат в някакъв демонски абсолют.

Превод: Европейски Съюз

Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ /изчакайте няколко секунди, с цел да се отвори страницата/

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР