При спорните ситуации на мача Ман Юнайте - Тотнъм в

...
При спорните ситуации на мача Ман Юнайте - Тотнъм в
Коментари Харесай

Бивш рефер с категорична позиция: Нямаше дузпи за Манчестър Юнайтед срещу Тотнъм!

При противоречивите обстановки на мача Ман Юнайте - Тотнъм в неделя не е трябвало да бъдат отсъдени дузпи, разгласи Дърмът Галахър.

Домакините имаха искания за углавен удар след нарушаване на Удоджи против Гарначо, до момента в който същите двама бяха забъркани и в другото наказателно поле, когато пък Шпорите желаеха дузпа.

" И в двата случая не мисля, че би трябвало да се отсъди дузпа. При първото състояние не считам, че има задоволително учредения. Ако си бранител за какво ще рискуваш толкоз доста. Да, има контакт, само че бранителят не събаря нападателя. Щях да съм доста сюрпризиран, в случай че тук бе отсъдена дузпа " съобщи някогашният рефер.
 Манчестър Юнайтед - Тотнъм 2:2 в мач от Висшата лига
Манчестър Юнайтед и Тотнъм поделиха точките след представление на " Олд Трафорд "

" Червените дяволи " на два пъти повеждаха, само че техният противник изравняваше

" При втория случай също не считам, че има дузпа. Контактът е най-малък, като показателна е реакцията на Ричарлисон, който бе най-близо, само че не изиска углавен удар " добави Галахър.

На " Олд Трафорд " двата отбора изиграха доста забавен дуел, в който Червените дяволи на два пъти повеждаха, само че лондончани още веднъж демонстрираха темперамент, с цел да стигнат до точката.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР