При специализираната полицейска операция на територията на София снощи са

...
При специализираната полицейска операция на територията на София снощи са
Коментари Харесай

Над 90 души са проверени при спецакцията в София вчера

При профилираната полицейска интервенция на територията на София нощес са тествани 93 души и 19 МПС, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Целта на акцията е била определяне на нерегламентирана таксиметрова активност, на нелегално пребиващи непознати жители в страната, разпространяване на наркотични субстанции, както и противопоставяне на редовно нарушение на публичния ред в региона към " Лъвов мост ".

Действията са осъществени от чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи с присъединяване на представители на Изпълнителна организация " Автомобилна администрация ".

Извършени са инспекции на два хостела в региона на пл. " Лъвов мост " и не са открити съществени нарушавания. Задържан е мъж за владеене на опиати, двама без документи са отведени в районно ръководство за определяне на идентичност.

Представители на ИААА са съставили акт на таксиметров водач, който не е показал нужните документи за практикуване на таксиметрова активност. Полицейските чиновници са издали 16 констативни и 2 предупредителни протокола и 4 фиша.
 Полицейска акция се организира в региона на Лъвов мост в София
Полицейска акция се организира в региона на Лъвов мост в София

Проверките са за незаконни мигранти и наркотици
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР