При специализирана полицейска операция в Добрич са задържани 14 души,

...
При специализирана полицейска операция в Добрич са задържани 14 души,
Коментари Харесай

Хванаха 14 души, сред които и обявен за общодържавно издирване при спецакция в Добрич

При профилирана полицейска интервенция в Добрич са арестувани 14 души, сред които и разгласен за общодържавно търсене за осъществена кражба, заяви на конференция изпълняващият функционалностите на областен прокурор Златко Тодоров, представен от Българска телеграфна агенция.

При акцията, в която е взела участие и жандармерията, в направлението за противопоставяне на битовата престъпност са тествани 387 души, както и девет заведения и търговски обекти в добричките квартали " Балик ", " Изгрев " и " Иглика ". Полицаите са открили, че всичките 17 души, против които се водят по повече от две досъдебни производства, съблюдават наложените им ограничения за неотклонение. Проверени са и 53-ма от престъпния контингент и са формирани четири бързи производства за владеене на наркотични субстанции и ръководство на моторни транспортни средства след приложимост на опиати.

Полицаите са направлявали при профилираната интервенция и придвижването по пътищата, като измежду формираните над 20 акта за административни нарушавания най-вече са за неналичието на предпазни колани. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР