При специализирана операция на полицията в Твърдица има задържан за

...
При специализирана операция на полицията в Твърдица има задържан за
Коментари Харесай

Задържаха мъж за причиняване на пожар в землището на Шивачево

При профилирана интервенция на полицията в Твърдица има арестуван за причиняване на пожар и са разкрити закононарушения.
Установен е мъж на 51 години от село Сборище, който по несъобразителност е предизвикал пожар в лозов масив и овощна градина с праскови, в землището на град Шивачево.
Мъжът е разчиствал благодарение на роторна косачка, като по време на работа се е получила искра и са се запалили сухи треви. Пожарът е предизвикал обилни материални вреди.
По случая е формирано досъдебно произвеждане.

По време на интервенцията е получен сигнал за кражба от почтен дом на сумата от 500 лв.. Осъществени са незабавни издирвателни дейности, при които е арестуван извършителят- момче на 14 години от Твърдица.

Акцията е в ход от 00,00 часа на 26 юли и се организира на територията на цялата община за противопоставяне на престъпността, запазване на публичния ред и обезпечаване на полицейско наличие в уязвимите региона, сектори, махали и квартали.

По време на интервенцията са тествани 91 лица, 72 транспортни средства. Констатирани са 40 нарушавания на Закона за придвижване по пътищата- сформира са 8 акта и 32 фиша.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР