При спецакция на сръбската полициябяха задържани10 души, които само за

...
При спецакция на сръбската полициябяха задържани10 души, които само за
Коментари Харесай

За месец: Сръбска банда прехвърлила 400 мигранти от България

При спецакция на сръбската полиция бяха арестувани 10 души , които единствено за един месец са трансферирали незаконно от България в Сърбия, минимум 400 мигранти.

Престъпната тайфа е работила от средата на септември доникъде на предишния месец. Срещу тях е повдигнато обвиняване за незаконен трафик на хора, съобщи Дарик.

Членовете на бандата са на възраст сред 18 и 38 години. Ръководителят на незаконната формация е на 24 години, с букви С.Н. Трафикантите са от Бачка Паланка, Рума и Печинац.

В интервала от средата на септември доникъде на месец октомври С.Н. благодарение на останалите членове на групата е вкарал незаконно от България на територията на Сърбия най-малко 400 мигранти. Всички те по-късно са били прехвърляни в Белград. Оттам те трябвало да заминат за Западна Европа. Те са взимали по 400 евро на човек.

При ареста са открити 3400 евро, три коли и голям брой мобилни телефони. При обиска на жилището на 39-годишната С.И. са открити и три револвера. Всички арестувани ще бъдат предадени на трибунала за битка против проведената престъпност.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР